Om os

Magne Østby startet VOM og hundemat.

Det hele startede for mange år siden. Som pølsemager og slagter blev jeg kontaktet af en ven, der havde en hund, der ikke kunne tåle nogen form for hundemad. Jeg lavede hundemad til ham af fisk og frisk råt kød, som hunden spiste og den blev frisk.

Efterfølgende blev jeg også kontaktet af hundekørermiljøet.
De krævede bedre og mere nærende foder således, at hundene ville kunne modstå de belastninger, de blev udsat for. I 2003 vant Robert Sørlie verdens længste slædehundeløb; det 1800 km. lange «Iditarod» i Alaska. Brændstoffet til hans hunde var Vom og Hundemat.

I dag leverer vi hundemad til de fleste af verdens bedste hundekørere og andre aktive hundefolk.

Vi startede i køkkenet på gården her i Trøgstad. Men i dag holder vi til i helt nye og moderne produktionsfaciliteter ved siden af gården i Trøgstad, hvor Hennie og jeg bor.

Læs mere om produktion

Giv hunden den hundemad, den er skabt til at spise – intet mere, intet mindre.

Hundens bedste hundemad!

Forenkle hundemadkategorien ved at skabe den – til enhver tid helt absolut kompromisløse

– bedste hundemad uanset hundens alder, race eller brugsområde.

Vi anerkender, at åbenhed og ærlighed er kernen i al succes.

Vi holder, hvad vi lover, og gør hvad vi siger, vi vil gøre.

Alt hvad vi gør, skal vi kunne stå indenfor – forretningsmæssigt, i arbejdssituationer, såvel som overfor hinanden.

Det er tilladt at fejle, men det er ikke tilladt at prøve at dække over sine fejl eller flytte fejlen over på andre.

Tillid, gensidig respekt og ydmyghed

Tillid er at tro på hinandens gode intentioner, og sammen møde hverdagen med holdningen til, at alt siges og gøres i bedste menig.

Ethvert frugtbart samarbejde starter med gensidig respekt. Respekt for mennesker – også dyr, opgaverne og udfordringerne, samt respekt for hinandens ekspertise, penge og tid.

Alle har flere spørgsmål end svar, og der vil altid være mere end én vej til målet.

Ydmyghed i forhold til udfordringer, er en god egenskab at bringe med, i et hvert samarbejde – også evnen til at lytte.

Seriøsitet og professionalisme

Vi har absolut respekt for de højeste etiske og faglige standarder for både medmennesker og dyr, leverandører og kunder og alle andre, vi gør forretninger med.

Vi går ikke på kompromis, vi tager heller ingen genveje, der sætter vores uovertrufne kvalitet, mærke eller renommé på prøve.

Vores mål

Vi har haft en fin vækst. Vi vælger at tro, at det er fordi både hunde og hundeejere, kan lide vores produkter. Vi har kun haft ét mål for virksomheden, og det er, at arbejde hårdt hver eneste dag, for at lave den bedste mad til din hund

– Og præcis det, skal vi også gøre i morgen

Salgstal

Uden nogen planlagt udvidelse, har vores kvalitet og tillid til os, ført os udenfor Trøgstad og Norge.
I dag eksporterer vi den samme kvalitet hundemad – kun norske ingredienser, uden tilsætningsstoffer – til bevidste hundefolk i Sverige, Danmark og Finland.

Én ting er hævet over enhver tvivl – der vil aldrig blive gået på kompromis med kvaliteten til fordel for vækst og økonomiske gevinster

Ledelsen


Man behøver ikke at være størst, have flest økonomer og kemikere ansat for at være den bedste. Lang erfaring, kombineret med en god portion sund fornuft, bringer en langt. Men for at lave den bedste hundemad, skal man elske hunde og være oprigtigt interesseret i, hvad der er bedst for dem. Dette er det største krav, vi stiller til dem, som arbejder her.