– Schæfer

Allergifri med Vom og Hundemat.

Da jeg overtog en schæfer i 2017, erfarede jeg at den havde noget allergi som muligvis var madrelateret. Efter at have afprøvet forskellige slags tørfoder, faldt jeg over en artikel fra Vom og Hundemat, og besluttede mig for at prøve det. Jeg tog kontakt til dem og forhørte mig om mulighederne for at sponsorer min konkurrencehund, hvilket de gerne ville.

Min schæfer har nu levet af deres produkt i 2 mdr, og jeg kan glædeligt konstatere at allergien er forsvundet. Allergien gav sig tidligere udslag i en kraftig kløen gennem døgnet, dette er helt ophørt. Endvidere har min hund fået en blød og glansfuld pels og sidst men ikke mindst, mængden der udskillelse er betydelig mindre, hvilket fortæller mig at stort set alt bliver optaget. Jeg er også begyndt at fodre min nye hvalp med Vom og hundemat, og den fungere rigtigt godt på foderet.

Lidt om mig og min hund Luna

Jeg er en erfaren hundefører, der har trænet og konkurreret siden år 1996. Jeg har deltaget til FCI Ipo VM 2 gange og har deltaget til div. DM mange gange, hvoraf jeg har vundet 3 gange. I år er jeg kvalificeret til WUSV (Schæferhunde klubbens VM). Jeg er aktiv i forenings-og klub arbejde på alle planer.