Belinda Kristensen

I mere end 10 år har jeg fodret med BARF, og mine hunde har altid været vilde med det. Hundene fungerer rigtig godt på BARF og har f.eks. en meget lækker pels. Jeg har tidligere selv blandet maden, men det er tidskrævende og det er derfor væsentlig nemmere med VOM som er færdigblandet, og er meget let at bruge. Vom Indeholder alt det mine hunde skal bruge, både i dagligdagen samt i ekstreme situationer under træning og konkurrencer.

Sidst i 90’erne startede jeg med at træne hund. Jeg har siden da haft 3 rottweilere, og har nu 2 schæfere, Kikki og Savannah (mor og datter). Kikki havde sit første kuld i sommeren 2020 og fra det kuld beholdt jeg Savannah. Hvalpene blev selvfølgelig fodret med BARF hvilket de var yderst tilfredse med.

Jeg har deltaget flere gange til DM i Rottweilerklubben og sidenhen i Schæferhundeklubben, og har derudover været på VM holdet i Schæferhundeklubben 2 gange med Kikki.

Jeg elsker at træne hunde, og udover IGP-træning laver jeg også en masse tricks med min hunde, så de bliver udfordret med alle mulige tænkelige øvelser. Derudover laver jeg også en del core træning så de er smidige, og for at sikre at kroppen bliver arbejdet godt igennem. I 2011 tog jeg en CANIS uddannelse, som virkelig satte gang i min træning og den måde man kan dele sine øvelser op på. Det var også der jeg blev introduceret til shaping, som jeg bruger meget i mine tricks og i min indlæring af hunde. Jeg holder mig løbende opdateret ved at gå på kurser hos nogle af de virkelig dygtige i verden og desuden er jeg i et træningsteam med folk på topplan i Danmark. Jeg har selv holdt en del kurser i klikker træning og lydighed, udover at være instruktør i flere klubber. Har derudover været med i flere bestyrelser gennem årene.