Mette Krog Andersen

Mette Krog Andersen

Shar Pei

Vi er en familie på 5 (de to store drenge er flyttet hjemme fra) bosat lige udenfor Kerteminde tæt på fjord og skov.

Vi er et lille, men seriøst opdræt af Shar Pei i trygge rammer – med fokus på sundhed, temperament og racetype. Vi tror på, at nærhed og tæthed giver vores hunde, det bedste liv og vores hvalpe den bedste start på livet. Vores hunde, Emma, Esther, Polly, Ellie, Eigil, Frede, Manfred, Rita og Bertil (4 sidst nævnte er udstationeret) er familie hunde, der bor og lever tæt sammen med os og deltager i alle vores daglige gøremål.

Vi udstiller i Danmark, Skandinavien, og resten af Europa, og har haft stor succes med bl.a. Årets DKK racevinder, de sidste mange år, Europa vinder (EUW15, EUJW15, EUJW19) Verdens vinder (WJW10, WW17).
For at kunne se godt ud, være substansfuld og være i den rette showkondition, kræver det en god nærringsrig kost af den bedste kvalitet.

Foder hundene med VOM

Vi bruger Vom og Hundemat til alle vores hunde, det giver dem alt, hvad de behøver, en god muskelmasse, en flot pels, fin fast mave, som giver mindre efterladenskaber samt en masse energi. Det synes jeg specielt, at man ser ved de gamle hunde, der er bestemt en energiniveau forskel på dem, når de får Vom og Hundemat. Vi kan samtidig let at regulerer hundenes vægte, ved at fodre med Vom og Hundemat.

Vi anbefaler Vom og Hundemat på det allerbedste.

Kennel Hafferlaffen

Mette Krog Andersen

 

www.hafferlaffen1.dk