Vi er et lille men seriøst opdræt, der hedder Madesa Basenji, som består af mig selv Sanne og mine døtre Maya og Sara, som begge er handler både i vores opdræt men også andre racer. Vi bor på en lille gård hvor der er rig mulighed for at vores hunde kan hygge sig i vores store have. Vi er meget aktive med vores hunde og går mange lange forskellige skovture, vi tager også til forskellig træninger og aktiviteter og de er en stor del af vores familie og dagligdag. Vores hunde bor i huset sammen med os, ligger på vores sofa og stjæler vores dyner.

Jeg og Maya står som ejer af vores kennel mærke, og vi har begge været igennem DKKs opdrætters uddannelsen. Vi er relative nye til opdræt, og vi har haft 2 rigtig fine kuld. Vi har rigtig meget fokus på racetype, sundhed og temperament. Vi følger DKKs sundhedsregler, samt de uskrevne regler omkring sundhedsprøver af vores race. Vi ligger stor vægt på nærvær med vores hunde og hvalpe og mener at den rigtige kost er alpha omega i at holde dem sunde, glade, energiske og smukke.

Vi har haft godt med success i udstillings ringen både i Danmark og udlandet, lure coursing og med vores opdræt. Hvor vi har både DKK race vinder, Guld Hunde vinder i Spidshundeklubben, European Junior vinder, multi BIS 1 vinder og Future Hope EU Baby vinder og mange CH og vinder titler.

Både Maya og Sara har været DKK årets Junior Handler og har begge repræsenteret Danmark i Junior Handling i mange forskellige lande med mange flotte placeringer.

Alle vores hunde, og vores hvalpe, er fodret med VOM. Det mener vi er hvad der er den bedste kvalitets foder for dem. De har rigtig fin muskel struktur, flot skinnende pels, ingen allergi, og masser af god energi. Det er rigtig vigtigt for os at vi kan give vores hunde en sund hverdag, og vores hvalpe den bedste start på livet, og det mener vi VOM er med til.

Sanne, Maya og Sara