Kennel Pawfections – Sibirien Huskies

– Sibirien Huskies

Pawfections består pt. af 10 voksne Siberien Huskies og 4 hvalpe og Ayoe som bor i Store Fuglede nær Kalundborg. Ayoe har opdrætteruddannelsen samt Hundeholderuddannelsen.

Teamet tæller derudover, Nick som er musher for kennel Pawfections hunde.

Nick startede i 2005 med at køre med sine forældres Samojeder samt Kennel Mamuskas hunde i ind- og udland. Men da han fik muligheden for, at hjælpe med træningen af kennel Pawfections slog han til.

Vores interesse ligger i de løb som har længere distancer end forholdene i DK kan klare. Derfor deltager vi primært i løb i udlandet.

Det er blevet til en del km siden  – Polardistancen (160km) er gennemført to gange og holdet er ved at blive sammensat til endnu en tur i 2017!

Nick er nyuddannet hundemassør hos Axelsons Animal Massage School i Stockholm.

Der bliver kun opdrættet hvalpe, når vi selv skal beholde noget fra kuldet. Formålet er at lave sunde racetypiske Siberians der kan begå sig godt på udstilling men også i fronten af slæden!

Til de store krav er VOM & HUNDEMAT blevet valgt, da det indfrier alle vores krav. Hundene er velfungerende med gode pelse og har altid lysten til at spise! Derudover så har VOM & HUNDEMAT også produkterne til en hver slædehundetur!

Facebook: Nick Myhre – Mushing with Pawfections.