Kennel Stakston – Staffordshire Bull Terrier

– Staffordshire Bull Terrier

Vi er en familie på 4 bosat lige udenfor Randers, tæt på fjord og skov.

Vi fik i 2011 registreret vores Kennelmærke Stakstons efter at have bestået opdrætteruddannelsen under Dansk Kennel Klub.

Ønsket om at opdrætte kom ret hurtig efter, vi fik vores første SBT Thea som vi havde som udstationeringshund dengang, interessen for hvalpesocialisering, avl, forskning i stamtavler etc. greb os hurtig.

Som opdrætter ønsker vi først og fremmest, at lave mentalt og fysisk sunde hunde som kan arbejde, være det sig enten som rottehunde, lydigheds eller rally hunde og vores egen familie passion Agility.

Dette stiller store krav til fodring af drægtige tæver og hvalpe så de får den optimale vækst, men i allerhøjeste grad også vedligeholdelses fodring i hverdagen. Der skal være energi til lange dage i skoven og på træningsbanen.

Vom og Hundemat indfrier vores krav til foder; Hundene har masse energi, de er sunde og raske og er i god muskel og pels kondition.

På billedet ses Silje med vores eget opdræt KTH-B Stakstons Carmagnola Rosso, en utrolig energisk og lærenem tæve ejet af Kevin Hansen & Betina Ahm. Hun trænes blandt andet indenfor Rally,Kørekort til hund, Ringtræning og Agility.

Nichlas sidder med vores tæve DKCH RBM Amazing Staffs Breathtaking Luna. På billedet er hun drægtig i 7 uge og i super form. Luna løber Agility med Silje, er rally begynder mester og Dansk udstillings champion.

Marcus sidder med KTH-S KTH-B Amazing Staffs All Perfection, som han løber Junior Agility med. Hun har også bestået Kørekort til Hund Sølv og Bronze.

Bagerst i billedet sidder familiens klippe Henrik som løber Agility med vores udstationeringshanhund Cairon.

Vi anbefaler Vom og Hundemat på det allerstærkeste. Glade hunde og glade ejere!

www.stakston.dk