Martin Knudsen

Jeg fodrer min hund med Vom Active og kan se og mærke en kæmpe forskel i hans trivsel. Han er super flot i pelsen og ser helt generelt bare bedre ud, at efterladenskaberne er minimale fortæller mig også, at måden han optager det på er helt perfekt. Jeg bruger Easy Pack som er portions blokke på 250 gram stykket, hvor han dagligt får mellem 750-1000 gram pr dag, afhængig af, hvor meget vi er aktive sammen.

For mig er Easy Pack det nemmeste i verden at fodre med. Jeg tager op af fryseren til næste måltid når han har spist og så er det optøet og klar til servering nogle timer senere. Jeg fodrer morgen og aften.
Skal vi på træningstur eller andet, har jeg med til et par dage i en køleboks og supplerer så med Active Freeze Dried som er super nemt at have med.

Jeg har trænet og konkurreret med hunde i over 30 år, de sidste 25 år i IGP. Jeg har deltaget til VM med alle mine hunde og deltaget i rigtigt mange konkurrencer gennem årene.
Min nuværende hund er en Schæferhan på 4 år, han hedder Genko og er en hund jeg ser meget frem til at stille i konkurrencer i fremtiden. Lige pt er vi i gang med at træne ham op til IGP 3.

Jeg kan på det varmeste anbefale dette fantastiske foder, som man i den grad kan mærke er fremstillet af hundefolk til hundefolk.”