Miriam Søndergaard
casey

– Border Collie

Lydighedstræning er min store passion.

Jeg har trænet hund siden 1997 hvor jeg startede med en smuk irsk setter. Vi nåede langt indenfor lydighed, vi var til adskillige store mesterskaber, men jeg måtte sande at jeg skulle skifte race hvis jeg gerne ville helt til tops. Derfor faldt valget på racen border collie. Jeg har haft flere border collies, og er også opdrætter med kennel mærket High working BC.

Iblandt mine bedste resultater kan nævnes 2 x verdensmester, 1 x nordisk mester, 12 x danmarksmester, 13 x årets hund og mange flere.

I 2011 åbnede jeg Indog Hallen, en hal til indendørs hundetræning. I
2014 flyttede vi i større lokaler og findes idag i Viborg på Læsøvej 6B og hedder Indog Elite Center.

IEC er en kæmpe stor hal på 2000m2 med 2 agility baner og 1 lydighedsbane. Vi tilbyder træning, kurser og konkurrencer i DK’s største hal.

Jeg har flere uddannelser bag mig, men er så heldig at jeg idag kan hellige mig fulltime til hundesport og IEC. Jeg underviser i lydighed både i Danmark og udenlands, jeg arrangerer store og små events i IEC, både kurser og konkurrencer, og dyrker samtidig lydighedssporten på højt plan.

Med aktive hunde, både i sport og opdræt, er det utrolig vigtigt at foderet er iorden.

Da det gik op for mig at der fandtes et foder som VOM og Hundemat var jeg ikke et sekund i tvivl om at mine hunde skulle have VOM. Alt ved VOM tiltaler mig, så det var et meget let valg, som jeg aldrig har fortrudt.
Jeg nyder at se mine hunde spise den rå og sunde vare uden tilsætningsstoffer.

Og de ELSKER det!!!

Casey: Verdensmester, Nordisk Mester, Danmarksmester og Årets Hund

indog.dk/