Valby Bulldogs

– Engelsk Bulldog

Vi er en lille familie på 3, bestående af vores søn Lucas, min dejlige kone Vibeke, og mig selv Kim, og så selvfølgelig alle vores små bedårende Bulldogger. Vi bor i et dejligt hus med en stor omkringliggende have, i midten af København.

Vores opdræt af Engelsk Bulldog er ikke særligt stort, men meget seriøst og målrettet.
Vi arbejder med de bedste blodlinjer fra England, racens hjemland, og vi gør vores ypperste for at opdrætte sunde, og ikke mindst racetypiske Engelske Bulldogger, med gode bevægelser, og i korrekt størrelse og vægt.

Vi fik vores første Bulldog Bella i 2003, som var uden stamtavle, og det stod ret hurtigt meget klart for os, at denne race var den idéelle for vores lille familie, og der gik ikke lang tid før end at den næste Bulldog flyttede ind.

Vi er medlem af Bulldog-Klubben og Dansk Kennel Klub, og fik i 2006 Dansk Kennel Klub Kennelmærke “Valby Bulldogs”, i forbindelse med at vi lavede vores første kuld hvalpe.
I 2007 gennemførte vi DKK’s opdrætteruddannelse, samt efterfølgende overbygninger, og vores avlsprogram følger alle de etiske regler og anbefalinger fra BK.

Selv har vi ikke lavet så mange kuld, vi har 1 til 2 kuld om året max, og nogle år ingen.

For os er det vigtigt at få både familie og Kennel liv til at spille sammen, og vi laver derfor kun hvalpe når vores eget behov for noget nyt avls og udstillings materiale er der.
Vi stræber selvfølgelig efter at alle vores hvalpe, kommer til at blive udstillet hvis de har potentiale, men det vigtigste for os er at alle kommer ud til gode hjem, hvor de kan blive forkælet der til deres dages ende.

Vi udstiller ret meget rundt om i Danmark, Skandinavien, og resten af Europa, og med stor succés.

År 2012 var vores bedste hidtil, med mange flotte titler på flere af vores egne opdrættede hunde, så som INTCH DKCH SECH KLBCH KBHV13 KBHV12
NORDV12 DKV10 Valby Bulldogs Benni Bugsy Siegel, samt Årets Bulldog 2012.

Hans søster INTCH DKCH SECH KLBCH DKV12 KBHV12 KBHV11 Valby Bulldogs Bianca Biagiotti, samt Årets DKK racevinder 2012.
I de efterfølgende år har der været en del nationale CH titler, i Danmark, Sverige, og Rusland på afkom efter Benni, og i 2016 tog INTCH NORDCH DKCH SECH NOCH FINCH Valby Bulldogs Frank Big Al Sinatra over hvor Bianca og Benni slap.
Sideløbende startede vi op med NORDCH DKCH SECH NOCH FINCH JKLBCH KBHV16
VDHV16 NORDV15 NORDJV15 Valby Bulldogs Holly Copenhagengirl, som indtil nu har været vores mest succésfulde hund til nu.

For at kunne se rigtig ud, være substansfuld, og i den rette Showkondition, kræver det en god nærringsrig kost af den bedste kvalitet.Vi har gennem årene prøvet lidt af hvert, tørkost af flere mærker, og “Barf” i flere variationer, alle med et rimeligt godt resultat.

Men da vi i 2015 for første gang stødte på Vom og Hundemat hos en anden Bulldog opdrætter i Norge, og så hvordan deres hunde havde det hele, var det noget vi ville prøve af, og vi begyndte så at bruge Vom og Hundemat som et tilskud til vores hendes tørkost, med et rigtig godt resultat.
Nu bruger vi Vom og Hundemat til alle vores hunde, det giver dem alt hvad de behøver, en god muskelmasse, og energi, en fin blank pels, samt fin fast mave, som giver mindre efterladenskaber i haven.

Kim Kjær – Valby Bulldogs

www.valby-bulldogs.dk