Wehlast Bulls & Stakstons

– Bull terrier og Staffordshire Bull

Vi er en familie på 4 bosat lige udenfor Randers, tæt på fjord og skov.

Sammen opdrætter vi Bull terrier og Staffordshire Bull terrier under affix Wehlast Bulls & Stakstons.

Som opdrættere ønsker vi først og fremmest, at lave mentalt og fysisk sunde hunde som kan arbejde, være det sig enten som rottehunde, lydigheds, agility, rally hunde, eller lange dage i udstillings ringen og på tur i Europa.

Dette stiller store krav til fodring af drægtige tæver og hvalpe så de får den optimale vækst, men i allerhøjeste grad også vedligeholdelses fodring i hverdagen. Der skal være energi til lange dage i skoven og på træningsbanen.

Vom og Hundemat indfrier vores krav til foder; Hundene har masse energi, de er sunde og raske og er i god muskel og pels kondition.

På billedet ses Silje med vores eget opdræt Stakstons Miss Fortune der til daglig fungerer som Rottehund, og som udstilles med jævne mellemrum.

June ses med vores multichampion Wehlast Bulls Benny Braveheart. Han har en fest i udstillings ringen , og går til nosework i sin fritid. Hans gode veteran form takker vi VOM for!

Privat har vi 2 teenage drenge , Marcus & Nichlas. June arbejder i Agria Dyreforsikring og Silje som hundefører i rottebekæmpelsen. Vi er begge aktive i klubarbejdet og er under uddannelse som FCI dommere for gruppe 3.

Vi anbefaler Vom og Hundemat på det allerstærkeste. Glade hunde og glade ejere!

www.stakston.dk

wehlastbulls.dk